Första kvällen på Kosta Boda Art Hotell
Kategori: Roadtrip 19-23/7
Då blev det middag i glasbaren (som inte va så imponerande). Personalen här va inte så angelägen om att servera oss eller ta bort eller fråga hur maten smaka, vilket va en besvikelse.
Hur som helst jag åt grillad ryggbiff, med stekt sidfläsk, champinjoner och rödvinssås, till detta serverades oskaladfärskpotatis.
Jag va lite skeptisk till maten först men efter att smakat på Tobias äckliga köttbullar så va min rätt helt plötsligt jätte god. Tobias tyckte om köttbullarna, men jag höll på att kräkas så äcklig den va. Usch. Det stekta sidfläsket till min rätt va galet gott, sen så såg potatisarna så jävla tråkiga ut. Betalar man 300 kr för en rätt så borde man piffa till potatisen lite.


Efter detta så valde vi att äta en varsin efterrätt, jordgubbar från Öland, hemlagad glass och italiensk maräng. Denna efterrätt smakade gudomligt, bland det godaste jag ätit, Tobias älskade den också. Det vattnas i munnen bara jag tänker på den. Sjukt gott.

Så minus för personalen i barnen och den tråkiga potatisen och ett stort plus för den fantastiska efterrätten.